συγκροτημα σουιτων AMBROSIA ΑΘΗΝΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ

ΙΔΑΝΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΓΙΑ ΑΞΙΟΘΕΑΤΑ, ΑΓΟΡΕΣ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Βολικά τοποθετημένο σε μικρή απόσταση με τα πόδια από όλα τα σημαντικά αξιοθέατα της Αθήνας, όπως Μουσεία και Αρχαίοι Ναοί, σαν τον Παρθενώνα, τους Στήλους Ολυμπίου Διός, την Αρχαία Αθηναϊκή και Ρωμαϊκή Αγορά, το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και το Μουσείο της Ακρόπολης, το Ξενοδοχείο Ambrosia προσφέρει στρατηγική τοποθεσία σε όλους τους επισκέπτες, για αξιοθέατα, αγορές και επιχειρηματικές δραστηριότητες. Η προνομιακή τοποθεσία του ξενοδοχείου, ακριβώς μέσα στο εμπορικό και επιχειρηματικό κέντρο της Αθήνας και κοντά επίσης από τα ιστορικά σημεία και αξιοθέατα της πόλης, κάνει το κατάλυμα Ambrosia το ιδανικό σημείο για διαμονή στην Αθήνα και μία από τις καλύτερες επιλογές αντί για ξενοδοχεία στην Αθήνα.

ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ & ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ AMBROSIA

Το συγκρότημα σουιτών Ambrosia βρίσκεται 34 χμ. από το διεθνές αεροδρόμιο της Αθήνας “Ελευθέριος Βενιζέλος”, 10 χμ. από το λιμάνι του Πειραιά και 1 χμ. από τον κεντρικό σταθμό τρένων της Αθήνας, το Σταθμό “Λαρίσης”. Η Αθήνα διαθέτει δίκτυο μετρό με 3 γραμμές οι οποίες ενώνουν το κέντρο με τα βόρεια, νότια, δυτικά και ανατολικά προάστια της Αθήνας όπως και επίσης με το αεροδρόμιο

Απο το Διεθνες Αεροδρομιο της Αθηνας

(Με μετρό) Από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" παίρνετε την μπλε γραμμή και αποβιβάζεστε στο σταθμό Σύνταγμα. Από εκεί, αλλάζετε στην κόκκινη γραμμή και αποβιβάζεστε στο σταθμό Ομόνοια. Από εκεί το ξενοδοχείο Ambrosia βρίσκεται μόλις 2 λεπτά με τα πόδια. Η διάρκεια τη διαδρομής είναι 55 λεπτά.

(Με λεωφορείο) Από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" παίρνεται το λεωφορείο Χ 95 το αεροδρόμιο με κατεύθυνση το κέντρο της πόλης και αποβιβάζεστε στο σταθμό Ομόνοια. Από εκεί το ξενοδοχείο Ambrosia βρίσκεται μόλις 2 λεπτά με τα πόδια. Η διάρκεια της διαδρομής είναι 1 ώρα και 10 λεπτά.

(Με ταξί) Από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών "Ελευθέριος Βενιζέλος" η διαδρομή με ταξί κοστίζει 40 € από τις 5:00 έως τις00:00 και 50 € από τις 00:00 έως τις 05:00. Η διάρκεια της διαδρομής είναι 35 λεπτά.

Απο το λιμανι του Πειραια

(Με μετρό) Από το λιμάνι του Πειραιά παίρνετε την πράσινη γραμμή και αποβιβάζεστε στο σταθμό Ομόνοια. Από εκεί το ξενοδοχείο Ambrosia είναι 2 λεπτά με τα πόδια.

(Με ταξί) Από το λιμάνι του Πειραιά ένα ταξί από τις 5:00 έως τις 00:00 κοστίζει περίπου 17 € και από τις 00:00 έως τις 05:00κοστίζει περίπου 25 €. Η διάρκεια της διαδρομής είναι 25 λεπτά.

Απο το σιδηροδρομικο σταθμο της Αθηνας

(Με μετρό) Από το σταθμό Λαρίσης παίρνετε την κόκκινη γραμμή και αποβιβάζεστε στο σταθμό Ομόμοια. Από εκεί το ξενοδοχείο Ambrosia βρίσκεται μόλις 2 λεπτά. με τα πόδια. Η διάρκεια της διαδρομής είναι 10 λεπτά.

(Με ταξί) Από το σταθμό Λαρίσης η διαδρομή με ταξί από τις 5:00 έως τις 00:00 κοστίζει περίπου 10 € και από τις 00:00 έως τις 05:00 κοστίζει περίπου 15 €. Η διάρκεια της διαδρομής είναι 10 λεπτά.